CURS 2020-21: ACTE CONCURS RELATS BREUS JUVENILS

En l’acte esdevingut diumenge passat 6 de juny, vam acudir una professora, dos familiars i jo a l’Auditori de la Diputació d’Alacant per a un acte que es va celebrar amb l´objectiu de triar als premiats d’aquest concurs de relats juvenils.

Quan vam entrar a l’enorme sala vam haver d’esperar uns minuts respectant les normes Covid-19, i llavors, van accedir a l’escenari on una orquestra formada per xiquets i adolescents va interpretar diverses peces musicals de manera molt professional en diverses ocasions i és increïble el seu esforç i com transmiteixen al pùblic.

Després, unes quantes persones que pertanyen al jurat i col.laboradors van eixir a l’escenari per a transmetre un xicotet discurs. Tots tenien una prioritat en comú que era el promoure el plaer d´escriure i deixar viatjar la imaginació amb el joc de les lletres i gaudint fent-ho. A més a més, fomentaven que els joves escrigueren i llegeixen així com que persegueixen els seus somnis per a aconseguir les seues metes establides.
A l’hora d’entregar els premis, van anar anomenant a cada premiat i seguidament, anunciant el mateix contingut del seu premi; més tard, tots els altres alumnes que no vam ser premiats ens van anomenar per a anar a recollir el nostre diploma i el nostre llibre en el qual es troba publicat el meu relat i tots els dels altres participants. Sincerament, és una emoció immensa veure reflectida la meua creació i que tothom puga llegir-la.

Desde el centro queremos dar la enhorabuena al alumno GOOSEMAN GARVI, DYLAN y a su familia, es un orgullo y placer que nuestros alumnos, sus hijos cumplan todos sus sueños.