4º ESO: SCAPE ROOM

Fa uns mesos van realitzar una actitivat d’escapament en l’assignatura de valencià amb la classe de 4t d’ESO A. La història girava entorn d’alguns referents de la nostra cultura, com Paquito el xocolatero, l’orxata o les herbes medicinals de les nostres muntanyes. L’alumnat va estar molt participatiu i enginyós. Us deixem unes quantes fotografies i un vídeo on s’explica l’activitat, així com l’opinió de dos dels participants.

https://youtu.be/XLuOeXje36o

Aquesta jornada de l’Escape Room en valencià, ens ha paregut molt bona, ja que en cap assignatura hem tingut una activitat igual. No només hem aprés més vocabulari, sinó que també hem practicat a l’hora de parlar valencià i hem conegut un poc més de la cultura de la Comunitat Valenciana.

Aquesta activitat també ens ha ajudat a pensar més en les coses, ja que el que hem fet ha sigut resoldre molts enigmes i aprendre que tot té solució. Hem realitzat una sèrie d’activitats en què els alumnes de 4t d’ESO han hagut d’anar resolent a poc a poc, fins a arribar a la solució.

Ens ha paregut molt interessant, i ens ha agradat molt, pensem que hem disfrutat tots, tant el profesor com els alumnes y per últim hem penssat que activitats com esta es podrien fer en altres assignatures.

Carmen Ibáñez Rizo i Víctor Armando Llanos Amaiquema